Previous Next

Meet our new managing partner Frida Jones

13 February, 2020

Frida Jones, Managing Partner

Frida, du är under 2020 Managing Partner på Ascend. Kan du berätta lite om dig själv?
Jag klev på Ascend 2015 och det har varit en lärorik och rolig resa. Jag har i stort arbetat som management-konsult hela min karriär och tycker mitt jobb blir mer och mer spännande och utvecklande för varje år som går. Att hjälpa våra kunder med kniviga utmaningar och spännande möjligheter tillsammans med mina fantastiska kollegor gör det roligt att gå till jobbet var dag.

På Ascend roterar rollen som Managing Partner. Varför är det en bra lösning?
Vi har en grundfilosofi på Ascend att ständigt utvecklas och inte fastna i strukturer. Ett sätt att åstadkomma det är att rotera alla roller i partnergruppen på årsbasis. Min uppgift som Managing Partner är att hålla ihop partnergruppen och se till att vi tillsammans med våra medarbetare fokuserar på rätt saker för att nå våra mål.

Vad tycker du är det bästa med Ascend?
Alla medarbetare. Jag är stolt över att vi lyckats rekrytera sådana vassa, exceptionella och härliga konsulter. Tillsammans skapar vi vad vi kallar ”Ascend-känslan” och det är något som jag värdesätter högt och som gör oss till en unik arbetsplats.

Vad kommer du prioritera att fokusera på under ditt år som Managing Partner?
Ascend växer och det tillkommer ständigt tillskott av nya, vassa kollegor. Vi tillbringar även en stor del av vår tid ute på uppdrag hos våra kunder. Min prio blir att säkerställa att vi får tillfälle och möjlighet att umgås, bygga engagemang och behålla fokus på att vi tillsammans bygger Ascend.

Ledarskap och kontinuerlig utveckling är även viktiga frågor för mig, så det kommer jag lägga tid och kraft på. 

Vad har ni för mål med Ascend under 2020?
Vårt långsiktiga mål är att vara ansedda som det bästa konsultbolaget inom Business Transformation i Norden, och dessutom det mest attraktiva bolaget att vara på för högpresterande individer som drivs av att jobba i team. Under 2020 ligger fokus på att behålla engagemanget hos våra medarbetare, rekrytera fler vassa konsulter och fortsätta leverera spännande och utvecklande projekt som bidrar med värde till våra kunder.

Till sist, vad gör du när du inte jobbar?
Då är fokus familjen. Min man och två döttrar samt mina föräldrar, min bror med sambo, mina svärföräldrar, min mans bröder med fruar och en hel hög med barn. Jag har även ett härligt tjejgäng som jag hängt med sen många år tillbaka och nu när barnen är lite äldre så prioriterar vi tid med varandra igen. Familjen gillar även skidåkning, vandring och resor och jag har precis tagit upp ridning igen efter 20 års paus.

Other articles you might like
Get to Know Ludvig Bengtsson
Get to know our interns 2020
Get to Know Martin Persson
View all